J.E Trotting

Stable J.E Trotting bildades hösten 2019 utav Evelina och Julian. Efter ett år i Frankrike där dem hjälpte Svenska tränare som ville starta sina hästar i Frankrike bar det av till Sverige.

Hösten år 2020 flyttades hela verksamheten till Sverige och Lilla Långared. Evelina plockade ut sin proffstränarlicens och vid starten den 12e September år 2020 stod det sex hästar i stallet, tre stycken tvååringar och tre stycken ettåringar.

Stable J.E Trotting har som mål att träna upp och utveckla varje individ till en hållbar tävlingshäst. Vi vill ha starka, harmoniska och väl förberedda hästar som kommer till tävlingsbanan. Detta ska vi uppnå genom individanpassad träning, vilket vi enkelt kan göra på träningscampet vi håller till på där vi har alla typer utav träningsbanor. Vi kör även all träning utav hästarna med pulsklocka för att kunna maximera varje träningspass.

Vi har som mål att tävla på internationell nivå och då framförallt i Frankrike. Där har vi stor erfarenhet utav tävling och boxplatser på en gård strax utanför Poitiers finns att tillgå teamets hästar.

%d bloggare gillar detta: