Hästar till salu

Jeu Set et Match (FR)

Valack född 2019-03-16

Denna snygga tvååriga valack inhandlades på auktion i Frankrike i höstas. Han är efter Rodrigo Jet ( 846 790euro, 1.09,8) och är första avkomman undan Erikka de Carel (Jag de Bellouet)

Tennis är franskfödd vilket innebär att vi har möjligheten att åka ner till Frankrike för att starta, vilket vi även siktar på att göra. Är du intresserad utav den franska travsporten, maten, drycken och kulturen? Då är detta andelskonceptet för dig. Vi kommer ha två hästägarträffar per år med tema Frankrike så klart!

Tennis tränar 1.35 2200m och bygger styrka inför nästa år. Kommer inte starta som tvååring utan siktar på kval samt start i början på treårssäsongen. Har dock visat fina fartresurser då han enkelt går 1.25 så fort du släpper av honom lite.

Tennis är uppdelad i 20 andelar. Varje andel kostar 10 500kr (exkl moms). Låter det intressant? Kontakta Evelina!

Janitas Lovelydream

Sto född: 2019-07-15

Detta tvååriga sto är en utav nio avkommor ur den första årskullen från hingsten Alvena Pele. Modern är efter topphingsten Love You, och detta är hennes andra avkomma. Systern kvalade som tvååring på 23,1.

Lovely tränar på fint och är en tidig häst. Gick sitt premielopp i slutet på Maj, och siktas på kval samt start senare i höst.

Lovely är uppdelad i 20 andelar (6 andelar kvar) och varje andel kostar 4 000kr (exkl moms)

Passar detta upplägg dig? Kontakta Evelina!

SILVER LINING

Hingst född: 2020-03-28

En riktigt snygg ettåring efter Djali Boko, som har lämnat bla årets Oaks-vinnare Lara Boko, och Ferrari Sisu (som var tvåa i Svenskt Travderby 2019)

Mamman skadades tidigt och kom aldrig till start, mormor är Charmaine Ås och tjänade 2,4 mil.

”Silver” är under inkörningen. En härlig individ med mycket energi och personlighet.

Han säljs i 20 andelar varav 7 andelar redan sålda. Varje andel kostar 5 000kr och administreras utav Easy KB, som även tar 500kr i registreringsavgift. Start 1/1 2022 därefter är det en månadskostand på ca 700kr per andel.

Låter det lockande? Kontakta Evelina Månsson eller skicka direkt in ett köpanbud via Easy KB

%d bloggare gillar detta: