GALA

Dåligt uppdaterat här på senaste, och mycket har hänt! Det har anlänt ytterligare lite hästar. Dels är det två nya tvååriga ston som anlänt. Mer info om dessa lite senare då dessa även planeras säljas ut i andelar..
Vi har även fått lära känna Cesaron, som kom till oss för några veckor sedan. En fin kille som kommer göra sin första start för oss på lördag. På lördag kommer även Agnäs starta då det är breddloppstävlingar på Åby. Mycket nöjd med Agnäs förra start på Axevalla då hon gjorde det bra som femma, med träningsbalans på hovarna och fasta tussar i öronen.

Lite skit med banorna för tillfället då det växlar mycket mellan plusgrader och minusgrader. Just nu gäller det att pricka in rätt tid när banan är ok och köra snabbjobben när solen hunnit tina upp banan, men innan den hinner ”sörja” till sig. Vi längtar till våren och fina banor nu!

Tennis har haft en liten träningsperiod hemma i djupsanden den senaste tiden. Känns som han lagt på sig lite mer muskler och ska bli spännande att se hur han utvecklats med denna träningsperiod. Blir eventuellt ett banjobb på Åby på torsdag för hans del. Med in då kommer i så fall Gatlin Henna hänga med. Han har lugnat ner sig fint här hemma och tränar bra nu. Ska bli spännande att se om han sköter sig även inne på Åby med den utrustningen han verkar gilla så bra här hemma.

Mellby Ivy har kommit igång igen efter sin vila. Bara joggat än så länge men här är planen att hon ska börja gå snabbjobb igen i slutet på veckan. ska bli riktigt spännande att dra igång henne på riktigt igen och se hur långt hon kan duga denna sommaren.

I lördags arrangerade Åbytravet sin årliga gala, där de aktiva runt Åby hyllades för föregående års prestationer. Blev en fantastiskt rolig kväll med massor utav härliga folk, god mat och härlig stämning på dansgolvet 😉 Fruktansvärt stolt över att vi fick med oss två priser hem från galan, då Mellby Ivy blev utnämnd till Årets Sto och Julian fick pris som årets ungdomskusk.

//Evelina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: