Mot Frankrike!

Nya året har börjat och vi kan se tillbaka på ett härligt tävlingsår 2022. Med över 800.000kr inkört och 7 segrar till stallet är vi riktigt nöjda. Lägg därtill att två utav de kom i STL, varav den ena i en final.

Det nya året inleddes med en ny häst i träning den 1:a Januari, vi välkomnar H.S.J´s Gehör och hennes ägare Bo Lundqvist till stallet. På tävlingsbanan inleds 2023 på torsdag. Vi startar då Jeu Set et Match och Baron Gift på Åby.
Kom Kahlessi och Mellby Ivy har fått lite ledigt i Januari månad. De kommer sedan få en liten träningsperiod innan de laddas för start senare i vår.
Silver har kommit igång med sin träning ordentligt efter sin kastration, får jogga en mil 3-4 ggr i veckan, blandat med lite longeringspass däremellan. Har växt till sig fint efter sin lilla vila och ska bli spännande att se hur han har utvecklats när vi lite senare drar igång snabbjobben för hans del igen. Finns fortfarande några andelar till salu i honom om någon har intresse.
Gatlin Henna har kommit in fint i gänget och tränar på bra. Lite stressad häst men han besitter en hel del fart och känns spännande inför våren!
Agnäs fick liten reaktion när träningen intensifierades och har fått två veckor med lite lugnare jogging. Drar igång snabbjobben igen nästa vecka och där hoppas vi att vi närmar oss start.
Ideal de Dussac åker till Frankrike på tisdag. Han kommer passa betydligt bättre på deras större banor och annorlunda startsystem. Julians systers sambo kommer ta över träningen, men vi kommer ha kvar samma ägarconstellation och vi behåller våra 15% i honom. Ska bli spännande att följa honom på fransk mark!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: