Ny häst i stallet

Den senaste veckan har vi fått ett tillskott i stallet i form utav den treåriga valacken GATLIN HENNA. Vi hälsar honom och hans ägare Stall Henna välkomna! Den närmsta tiden kommer fokus ligga på att lära känna varandra och att Gatlin ska hitta sin plats i vårt gäng.

Mellby Ivy var i lördags ute i ett nytt försök till diamantstoet på V75. Hon har tjänat mycket pengar på kort tid på slutet och hon har klättrat upp en klass, men i lördags visade hon att hon absolut kan bära dessa nya pengarna när hon avslutade fint till en tredje plats. Vi tar nu en funderar på hur vi gör den närmsta tiden då hon har några lopp att välja mellan, samtidigt som det börjar bli läge för att vinterträna henne.

På lördag är Tennis anmäld till Mantorp, han står perfekt inne i ett treåringslopp där, och han har fått spår 1. Spännande att se honom från det utgångsläget även om det är risk för att han hamnar en bit bak även från detta spår då han fortfarande inte fått upp speeden från start.

Baron Gift har tagit sitt lopp senast på Kalmar på ett mycket fint sätt, känns starkare och piggare efter starten och laddas nu inför den 23:e på Halmstad.

Kom Khaleesi har tyvärr inga lopp i December, men om allt fortsätter på samma fina vis laddar hon inför start i början på Januari.

Ideal kommer genomföra ett kval på torsdag, och där är sedan planen att ta honom till Frankrike för att fortsätta sin karriär där.

Silver Lining har verkligen vuxit till sig efter sin kastration och lite semester. Men nu är han riktigt pigg och glad över att vara tillbaka och träna igen.

Agnäs har kommit igång med träningen ordentligt och börjar kännas fin, en så himla positiv och härlig tjej att jobba med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: