HON GÖR DET IGEN!

Mellby Ivy vann finalen utav Diamantstoet på Solvalla förra helgen. Hon gjorde det från ledningen och vann på tiden 1.14,0 2140m volt. Segern var värd 220.000kr och hon har nu sprungit in nästan 400 000kr sedan vi köpte henne i April.
Denna gången satt min förra arbetsgivare i sulky och jag är så glad över att Jörgen Westholm ville ställa upp och köra Ivy i en STL-final. Ivy är nu anmäld till lördag den 10:e när Åby arrangerar STL tävlingar.

Förra veckan startade även Kom Khaleesi på ett snöigt Mantorp. Hon kämpade på fint och spurtade bra till en tredjeplats. Även Jeu Set et Match har varit ute och tävlat, etta på Åby förra torsdagen där han gjorde ett nytt fint lopp och kom i mål på en andraplats på tiden 1.16,4 2140m volt. Denna gången snyggt kört utav Marc Elias, och vår stora fransman ”Tennis” har nu 1 seger och 2 andraplatser på 3 starter.

I fredags på Kalmar hade vi en spännande debutant i vår regi, Baron Gift gjorde sitt första lopp på ca 2 år. Med träningsbalans och utrustning skulle han bara få ett lopp i ryggar för att se så att moralen fortfarande fanns där och att han tycker det är kul med tävling. Vi är mer än nöjda över resultatet när han kom i mål på en sjätteplats på 1.13,0 fastlåst i ryggar med allt sparat. Han uppförde sig lugnt och harmoniskt, samtidigt som han visade härlig kämparglöd. Han laddas nu mot Halmstad den 23:e December.

En tanke på “HON GÖR DET IGEN!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: