Mellby Ivy

Igår, onsdag, startade Ivy på Åby, V86-3. Från spår 8 backades hon sist utvändigt, gick med i tredjespår och när hon fick fritt fram in på upploppet spurtade hon mycket fint till tredjeplatsen. Gick 1.14,8 över 2640m och belönades med 17.000kr för den insatsen.

Ideal de Dussac startar på Halmstad på lördag kväll. Monte igen och även denna gång med Jonathan Carre i sadeln. Hoppas han löser innerspåret på ett vettigt sett och utan galopp!

Tennis har tränat fint i veckan, fick gå tre 1600m heat i onsdags som han gjorde på ett fint sätt. Vi kommer anmäla honom till en efterlängtad debut nästa vecka.

Khaleesi är igång med snabbjobben igen och det verkar hon vara väldigt nöjd med! Känns pigg och glad och vi fortsätter laddningen för en tvåårsstart med henne.

Silver har jobbat på fint i veckan, gått sina intervaller på ett fint sätt.

Get it up, eller ”Vicky” som vi kallar henne, får jobba mycket distanser ett tag. Har ett gäng extrakilon vi måste bli av med 😉

Just Enough fortsätter imponera i stilen, dock ligger inte alltid pulsen där jag vill ha den så hon tränar på i lite lugna intervaller.

Vi vill hälsa Baron Gift välkommen till stallet. Han anlände i förra veckan och har nu börjat komma in i våra rutiner fint. Gick ett första snabbjobb hos oss i onsdags och han verkar vara en trevlig kille. Lite småsaker att fila på sen hoppas vi komma ut till tävlingsbanan igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: