Hästarna

Mellby Ivy skulle ha startat på Vaggeryd i tisdags, men vi strök henne då hon kom i en väldig brunst. Hon har visat tidigare att hon har väldiga problem med brunsten och det kändes inte rätt att starta henne när hon inte är på topp. Det kommer nya lopp för hennes del!
I onsdags fick Khaleesi åka in till Åby för att kolla in banan, med sig hade hon rutinerade Ideal och dessa två fick gå 2140m efter 1.22,5 via 1.18,7 sista 1000m. Khaleesi tog jobbet bra och är anmäld till kval på Åby på torsdag.
I torsdags hade vi veterinären på besök, Tennis fick ett återbesök där vi behandlade om ett framknä som inte helt släckt efter första behandlingen. Ivy fick en genomgång utav veterinären och där behandlade vi SI leden.
Just Enough och Silver Lining har tränat på fint i veckan, Just Enough har fått testa sadeln och kommer nu börja få lite ridturer mellan snabbjobben.
Vicky börjar träna igen denna veckan efter att ha haft lite semester för att läka ut en sårskada ordentligt.

Ni glömmer inte att anmäla er till hästägarträffen/öppet hus på söndag??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: