Hästägarträff

Veckan har varit lugn i stallet, hästarna har tränat på enligt sitt schema. Vi har anmält Mellby Ivy till Vaggeryd lunchtrav på tisdag. Ett lärlingslopp över distansen 2650m. Från spår 4a hoppas vi att hon får en fin resa då det är hyffsat tufft motstånd.
Vicky, som vi kallar Get it Up för, har fått ett litet sår på en kota och har fått stå över sina träningsjobb denna veckan. De andra tvååringarna Kom Khaleesi, Silver Lining, och Just Enough har känts fina i sina intervaller i veckan. Lutar åt att Khaleesi får åka in till Åby på onsdag för att kika på tävlingsbanan innan sitt kval.

Sitter och filar på en hästägarträff för alla härliga ägare vi har i stallet. Vill bjuda in till lite härligt umgänge söndagen den 21a augusti här på gården. Vi träffas vid 13-tiden, för att kolla på andelshästarna Silver Lining och Tennis som visar upp sig på vår banan i ett lättare jobb. Sedan blir det fika och umgänge i stallet tillsammans med hästarna. Vi bjuder på både svensk, och fransk ”fika”. Är ni intresserade utav komma och hälsa på?? Hör av er till mig senast den 18:e augusti. Du kanske inte är hästägare i stallet ännu, men intresserad av att se hur vi har det och träffa oss i stallet? självklart är även du välkommen, bara skicka ett meddelande till mig, på våra sociala medier eller sms, nr: 0708183725

//Evelina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: