Vi kör igen!!

Gör ett nytt försök till att få igång vår hemsida med info kring vad som pågår i stallet.

Var ju ett bra tag sedan jag sist uppdaterad här och mycket har hänt. Hoppas ni har följt oss på våra sociala medier där det uppdaterats lite flitigare. Det har bytts ut en del hästar i stallet och just nu har vi fyra stycken tvååringar i stallet, en treåring, en fyraåring och en femåring. Femåringen är nyförvärvet Mellby Ivy som köptes in i våras till stallet. Börjat starta på så smått nu i sommar och gjort det bra med två fjärdeplatser och en sjundeplats. Fyraåringen är vår ”gamla kompis” Ideal de Dussac som varit med oss i tre år nu. Han har startat på för att få rutin i sommar och är under utveckling, känns som han prenumererat på tredjeplatser då det oftast är där han kommer i mål. Vår treåring är vår franska andelshäst ”Tennis” (Jeu Set et Match) Han har jobbat på ordentligt i sommar och börjar nu närma sig start.

Tvååringarna i stallet är jag riktigt nöjd med i år. Vi har vår egna uppfödning Kom Khaleesi som siktar på kval om ca en månad. Andelshästen Silver Lining som är efter Djali Boko, där det fortfarande finns några andelar till salu. Sen har vi två märrar som köptes in på Åbys auktion förra året, Just Enough efter Love You och Get it Up efter Victor Gio. Dessa ägs utav ett härligt franskt gäng.

Förra veckan var det storstädning utav stallet, vi högtryckstvättade hela stallet och alla boxarna för att få det rent och fräscht inför hösten.

Nu i veckan har vi inga starter inplanerade utan fullt fokus på träning utav hästarna på hemmaplan. Ivy har lite ont om poäng och kommer anmälas till lite olika lopp under nästa vecka så får vi se vart hon kommer med. Ideal siktar på ett lopp på Åby den 18:e augusti, där vi även planerar att kvala Khaleesi. Tennis kommer debutera under augusti månad, men där har jag inte riktigt bestämt exakt vart ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: