Nyhetsuppdatering

Här kommer en liten uppdatering från de senaste två veckorna.

Till att börja med har vi fått två nya tillskott i stallet. Det är den franska hästen Halakazam som anlände i tisdags. En fyraårig valack som har 46 989kr på sig. Anlände till oss då han har ett perfekt lopp på Åby den 3:e november. Han kommer alltså starta redan nästa vecka. Aningen stressad av sig men klarar han av vår svenska voltstart är det en intressant häst.

I lördags anlände även Agnäs till oss, en åttaårig märr med lite drygt 100 000kr på sig. En trevlig märr som kommer få ca en månad med träning innan vi siktar på start.

Ettåriga Bella är inkörd och klar och lämnade oss igår för att åka hem till sin ägare, vi önskar lycka till i framtiden!

Ideal har tränat på fint de senaste veckorna och kommer starta på lördag på Åby. Vi hoppas han sköter sig bättre denna gången då det är autostart.

Silver börjar acceptera både sele och vagn och körs nu själv, finns fortfarande lite bus i honom men inget ont. Fin häst som visar upp ett fint steg i vagn! (Finns fortfarande andelar kvar i honom, spana in vår facebook sida för video)

Ha det fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: