Nyhetsuppdatering

Hej!

Kör en liten uppdatering så här en bit in i oktober. I början på oktober fick Ideal åka med till Axevalla för att gå ett jobb innan deras tävlingar. Detta för att han ska få lite mer rutin utav en tävlingsplats. Skötte sig fint och gick ett jobb 1.20,2 2200m. Kommer starta nästa gång i början på november.

Harry och Eternity inledde SM-veckan på Åby genom att klara sina kval. Bägge uppförde sig bra och kom i mål på exakt samma tid, 1.22,1. Nu väntar ytterligare lite träning innan vi siktar på tävlingsdebut för dessa två!

Veckan fortsatte sedan med auktioner på Åby travet. Vi var på plats bägge dagarna och besiktade unghästarna som såldes. Veckan avslutades sedan med V75 tävlingar och SM loppen. Fantastisk tävlingsdag som vi är superglada över att så många ville spendera med oss i vår loge på Åbys publikplats.

Måste passa på att berömma Åby med personal för ett superarrngemang dessa dagarna!

På hemmaplan har nu alla våra 1 åringar satts i vagn. De båda tjejerna Kahleesi och Bella har varit riktigt duktiga hela tiden och joggar nu på fint. Vår fina Silver har varit lite mer reserverad mot sele och vagn men lugnar ner sig mer och mer och körs snart själv han också.

Lovely har fått ta det lite lugnt ett tag, mest varit ute och skrittat i skogen, då det kändes som hon började bli lite less på allt. Har dock hittat gnistan igen och kommer gå upp i full träning igen nästa vecka.

Tennis tränar på fint och utvecklas i stadig takt nu. Han har börjat känna på lite farter i intervaller nu och sänker sig i tempon hela tiden.

Ha det fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: