Månadsrapport September

Hej! Kör en ny månadsrapport för vad som skett under september månad.

Som ni kunde läsa i förra månadens inlägg började september månad med unghästauktion i Frankrike där vi inhandlade en 1 åring efter Djali Boko. Silver Lining som denna fina herre heter har anlänt till vårt stall i Sverige och är just nu under inkörning. Riktigt snygg kille med en härlig energi! Han ligger just nu ute till försäljning i andelar, 20 st med en inköpskostnad på 5 000kr + moms per andel. Allt ingår fram till 1/1 2022.

Två starter har vi gjort denna månaden. Först ut var Intouchable Oradel som blev 2a i ett breddlopp på Axevalla. Veckan efter debuterade vår stora fux Ideal de Dussac på Vaggeryd. Spår fem i volt blev lite väl tajt inpå springspårshästarna, och efter ett gäng omstarter var han för nervös och det blev galopp direkt. Reparerade dock till ett sjättepris och 4000kr in i debuten. Dock visade han att han inte riktigt är mentalt redo så vi tränar på några veckor till innan nästa start blir för honom.

En ny 1 åring anlände till vårt stall i slutet på månaden, hon kommer stanna några veckor på inkörning innan hon går tillbaka för till sin ägare för att tränas.

Om någon behöver hjälp med inkörning utav sin unghäst hjälper vi gärna till!

Nästa vecka blir det fullt upp! SM-veckan på vår hemmabana Åby inleds på onsdag när de kör V86 tävlingar. Vi kommer åka in för att kvala treåriga Harry (aka Puer da Vincit) samt tvååriga Eternity Rhyme.

Torsdag samt fredag är det Åby Yearling Mixed Sales och jag kommer befinna mig på auktionen bägge dagarna för att besikta hästarna som säljs. Är du köpsugen och behöver hjälp är det bara att kontakta mig!

Veckan avslutas sedan med V75 och SM loppen under lördagen. Teamet har en loge på publiksidan så kom gärna förbi oss och snacka lite om ni skulle vara på plats!

Ha det fint / Evelina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: