Månadsrapport Augusti

Har varit lite dåligt med uppdateringar här på hemsidan sista månaden, så jag kör en månadsuppdatering i stället!

Denna månad har vi kvalat vår första tvååring. Först ut var Jamaica Island som kvalade på Åby den 12:e Augusti. Hon gjorde det på ett fint sett där hon gick ca 1.18 sista 1000m och landade på fina 1.20,3.

Kort efter kvalet lämnade hon och hennes kompis Miss Heuvelland oss tyvärr och gick till ny tränare i Holland. Önskar dessa två högkapabla märrar all lycka i framtiden, samtidigt som det är väldigt tomt hemma i stallet utan er.

Lämnat oss har även Jajolet Majyc gjort som är såld och flyttat till sina nya ägare, vi önskar även dessa lycka till med genomgoa Jajolet!

Två nya ettåringar har anlänt till stallet. Det är vår egenuppfödda Kom Kahleesi som anlände från Frankrike i slutet på augusti. Hon acklimatiserar sig just nu och ska börja inkörning i början på september.

Den andra ettåringen köptes nyss in på den stora unghästauktionen i franska staden Deauville. Där vi spenderade tre dagar för att besikta och hitta den där perfekta hästen bland mer än 500 hästar som gick under auktionsklubban dessa dagar. Till slut hittade vi den svenska hästen Silver Lining, efter Djali Boko, som köptes in och kommer anlända till stallet runt den 12e september. Denna kille kommer även säljas i andelar i framtiden.

Vi har även hunnit ha en hästägarträff för våra andelsägare i tvååringarna. Fantastisk trevlig eftermiddag med mycket folk på plats. Vi kollade på när deras hästar gick ett träningspass på rundbanan och sedan hade vi fika och mingel i stallet. Tusen tack för alla som kom och gjorde det till en toppeneftermiddag! Kan även tippsa om att det fortfarande finns ett fåtal andelar kvar i Tennis och Lovely.

Jag vill även passa på att pusha för vår Instagram sida, samt Facebook sida om ni vill ha lite mer regelbundna uppdateringar kring vad som händer i stallet.

Instagram: stablejetrotting

Facebook: sök bara på Stable J.E. Trotting så hittar ni vår sida där!  

Silver Lining som köptes in på unghästauktion i Frankrike

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: