Veckorapport v. 29-30

Vecka 29 var det dags för Jamaica och Ideal att under Tisdagseftermiddagen åka in till Åby och gå ett jobb. Dom fick gå 1.19 1600m och bägge gjorde det på ett fint sätt. Jamaica siktar på kval den 12:e Augusti, medans Ideal får träna på några veckor till innan han är redo för debuten på tävlingsbanan.

Under Onsdagen gick Miss, Lovely, Jajolet och Tennis varsitt heat jobb på rundbanan. Vi hade ägaren till Miss, Jamaica och Jajolet på besök som kikade på när sina tvååringar gick jobb.

Alla hästarna gick tuffa jobb Tisdag eller Onsdag, vilket betydde att de fick enbart lite lugna joggingturer resten utav veckan. Vi passade på att besöka Skara Sommarland under helgen tillsammans med min bror och familj. Väldigt roligt både för vuxna och barn!

Senaste veckan har varit lugn. Mycket besök från ägare vilket vi alltid uppskattar.

I onsdags gick Intouchable och Ideal ett lättare jobb i djupsanden, medans Harry, Jamiaca, Lovely och Eternity fick gå intervaller på rakbanan. Samma dag hade vi hovslagare Yoann Lagard här som skodde Intouchable, Ideal, Eternity, Lovely och Harry.

Tennis har kommit in i en växtperiod och tar det lite lugnt några veckor. Jajolet har ägaren bestämt sig för att han vill sälja så han ligger nu ute till försäljning.

I lördags fick Ideal och Intouchable ett jobb i djupsanden, Jamaica och Eternity gick 2x3000m medans Harry, Miss och Lovely gick intervaller på rakbanan.

På kvällen bjöd Lilla Långareds ägare Therese och Juha in till grillfest för alla oss hyresgäster här. Stort tack för en mycket trevlig kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: