Veckorapport v.24-25

Förra veckan, vecka 24, började som vanligt. Hästarna tränade på som vanligt i härligt sommarväder. Onsdagen fick Intouchable och Ideal börja dagen med ett jobb i djupsanden. Efter det blev det ett rakbane jobb för Harry och Jamaica, medans Tennis fick gå två heat på rundbanan.

Lördagen var det fullt upp i stallet. Vår hovslagare var på plats för att sko och verka alla hästarna. Samtidigt gick Ideal, Jamaica, Tennis, Jajolet och Harry sina jobb på rundbanan.

Vid 10-tiden lastades Intouchable för att bege sig till Vaggeryd. Denna gången ett bredlopp autostart. Har enbart letat autostartlopp till honom då han är alldeles för osäker i voltlopp för tillfället. Nu hade han spår 10 bakom bilen, tog en försiktig inledningen men avslutade bra till en tredjeplats. Tog lite väl mycket högertöm till slut, så han får kollas upp och sedan blir det 3 veckors semester för honom innan vi tränar igång för höstens lopp igen.

I måndags denna veckan (vecka 25) hade vi besök utav osteopaten Sofia Bergström. Hon gick igenom några utav hästarna och behandlade med akupunktur, massagepistol och laser för att släppa på spänningar i hästarna kroppar.

Denna veckan har Lovely avslutat sin semester och är tillbaka och joggar igång. Samtidigt ökar Miss på sin träning och går nu lite längre, långsamma jobb. Eternity njuter för fullt med sin semester, men är tillbaka igen för att träna nästa vecka!

Imorgon joggar vi ett gäng hästar, och Julian åker till Årjäng för att köra lopp åt Hans Crebas, innan vi tänkte hinna med lite midsommarfirande tillsammans med vänner.

Hoppas ni alla får en fin midsommar!

Lovely får behandling utav Sofia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: