Veckorapport v. 23

Måndag och tisdag joggades alla hästarna, utom Lovely och Eternity som har lite välfötjänt semester. Intouchable fick i tisdags gå sex intervaller i djupsanden, han känns stark och fin i sanden.

I onsdags gick Jamaica 5 intervaller på rakbanan, Tennis gick 2x2200m, medans Harry och Ideal gick 3x1600m.

Torsdag och fredag fick alla hästarna lite lugna pass i skogen med mycket skritt. Jag fick jobba en del med att sömma om hästarna, vars skor börjar bli lite slitna. Tur att vår hovslagare är inbokad till nästa vecka!

Lördag var det full fart i stallet. Harry och Intouchable började med att gå 2x3000m, sedan var det filmdags på banan för Jamaica och Jajolet. Runt lunch var det hästägarträff för gänget runt andelshästen Tennis. Vi tittade på när Tennis gick ett jobb på banan, och efter det hade vi lite gemensam ”fransk fika”. Väldigt trevligt och tack till er delägare som kunde komma!

Nästa vecka har vi hovslagaren (Yoanns Hovslagari) som kommer på besök för att verka och sko alla våra hästar. Vi har även bokat in osteopat till våra hästar under nästa helg (sb equine physiotherapy)

Två utav våra andelshästar här i stallet har egna Instagram konton, Tennis (jeu_set_et_match_2019) och Eternity (eternityrhyme). Dessa sköts utav Anna-Karin (delägare Tennis) och Max (uppfödare samt delägare Eternity). Kika gärna där om det är utav intresse!

Ideal och Tennis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: