Veckorapport v.21

Veckan började lugnt i stallet. I onsdags gick Intouchable, Impulse, Harry, Eternity och Tennis snabbjobb. Allt väl med alla fem. I torsdags var det dags för tvååriga Lovely att gå sitt premielopp inne på Åbytravet. Blev lite vinglig i starten då vi var helt själva på vår volt, men när vi väl kom iväg skötte hon sig kanon och joggade runt på 1.32,5. Nu väntar några veckor välförtjänt semester för denna unga lovande dam, innan vi tränar igång för kval senare i höst.

I lördags gick Ideal sitt första tempojobb för vagn. Han har vuxit väldigt mycket de senaste månaderna och kommer nu få träna på rejält under sommaren för att planeras debutera till hösten.

Under veckan såldes Impulse och åkte till sina nya ägare idag (måndag) Vi önskar er stort lycka till med mysiga Impulse!

Lördag eftermiddag samt söndagen spenderade vi framför tvn med vänner, det bjöds på fantastisk sport från Solvalla! Några härliga prestationer vi kommer minnas lite extra, MT Insider och Olle’s fantastiska segergest, härliga duellen i Elitkampen (Kallblod) och uppvisningen från Dreambreaker och Matilde i Elitmonten.

Lillasyster Eternity Rhyme är stolt över storebrodern Milliondollarrhyme som tyvärr inte kom vidare till finalen i Eitloppet i år, men såg kanonfin ut som femma i sitt försök.

Vi får även säga stort grattis till Don Fanucci Zet och team Redén till segern i Elitloppets final! Imponerande utav en femåring att vinna ett sådant lopp mot den äldre eliten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: