Veckorapport v. 16

Tennis och Eternity blev lite förkylda i början utav denna veckan och fick några dagar lite lugnare. Impulse och Jajolet fick ett distansjobb på rundbanan under onsdagen, medans Lovely, Intouchable, Jamaica och Harry fick gå ett gäng intervaller på rakbanan. Alla känns fina och tränar på bra.

Veckan har bjudit på fint men kallt väder. Torsdag och fredag fylldes med härliga joggingturer i solen.

I lördags fick Lovely testa sulky i ett banjobb. En tidig tvååring som utvecklats rejält. Har för tillfället problem med en karledsinflammation, men så fort den har läkt blir det premielopp för denna dam. Finns för övrigt fortfarande andelar kvar i henne om någon är intresserad.

Denna lördag fick Harry och Intouchable jobba i backen, medans Jajolet och Jamaica fick sina intervaller på rakbanan.

I söndags vilade alla hästarna, så jag och Julian passade på att åka till Ullared på förmiddagen för att shoppa täcken och lite annat smått och gott till stallet. Eftermiddagen spenderade vi med att städa hagar på stenar som letat sig upp under vintern.

En tanke på “Veckorapport v. 16

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: