Veckorapport v. 15

Denna veckan började i Färjestad där Intouchable startade på måndagskvällen. Tråkigt bakspår med bricka 11 i voltstart. Han krånglar fortfarande en del i volten, men när starten gick uppförde han sig exemplariskt. Intouchable fick ett lopp i ryggar och avslutade fint till en 5:e plats.

I onsdags var det fortkörningsdag. Harry tar åt sig träningen bra men det är en treåring som fortfarande behöver tid och vi skyndar långsamt. Jamaica, Eternity och Lovely gick 4:a intervaller och tränar på fint. ”Småpojkarn” Jajolet och Jeu börjar hitta sig själva efter kastrationen och börjar träna riktigt fint. Dags för lite seriösare snabbjobb för dessa grabbar snart!

Helgen har bjudit på härligt vårväder. Detta betyder att våra hästar har flyttat ut. Så länge vädret tillåter kommer alla hästar sova ute i sina hagar, för att komma in på morgonen för att äta och vila lite i sina boxar.

Lördagar är roliga dagar här på gården. Fortkörningsdag med de flesta hästarna och ofta många ägare på plats för att se sina hästar träna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: