Veckorapportering v.14

Denna veckan har Private Island åkt, hon såldes i onsdags och åkte till sitt nya hem. Vi önskar de ny ägarna lycka till med denna snygga märr.

De tre tvååringsstona Jamaica, Eternity och Lovely jobbar på fint, får två tempojobb i veckan där vi varierar heatjobb med intervalljobb. Dom utvecklas fint och jobbar på ett bra sett. Miss har lite problem med en harhas och behandlas för den. Den stora franska tvååringen Tennis har tagit kastrationen på rätt sett och lugnat sig fint. Tränar på bra för tillfället och ska strax börja på sina tempojobb.

Treåringen Harry har fått det lugnt en period men är nu tillbaka och tränar för fullt. Han har vuxit en hel del senaste månaden. Även fuxen Ideal de Dussac är tillbaka i träning efter en lång semester. En stor rejäl fransos som aldrig verkar sluta växa!

Intouchable är anmäld till start igen. Måndag 12/4 på Färjestad, lopp 1 spår 11. Allt har kännts bra efter senaste loppet, och han borde gått framåt efter det. Dock är han osäker från start och allt hänger på om han sköter sig där.

//Evelina

Intouchable Oradel redo för avfärd till Färjestad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: