Veckorapport v.11

I tisdags åkte vi till Åbytravet med Intouchable Oradel för att testa lite ny utrustning och ge honom ett ordentligt jobb. Sällskap fick vi utav Peter och Gerry. Intouchable fick gå 1,21 full väg med 14 sista 500m. Ändringarna vi gjorde föll väl ut i jobbet, och han är nu anmäld till lopp torsdag den 25:e på Åby. Han behöver fortfarande uppföra sig i lopp för att jag ska lita på honom, men känns som att vi är på rätt väg i alla fall. Med oss på torsdag tar vi även Private Island som har känts väldigt fin i träning på hemmaplan. Fungerar travet på henne blir det spännande att se vad hon kan åstadkomma i lopp.

I onsdags gick våra tvååriga tjejer Jamaica, Lovely, Miss och Eternity intervaller på rundbanan. Alla sköter sig fint och sänker sina tider kontinuerligt. Även Impulse fick gå intervaller men hon hängde på ett härligt gäng amatörer i djupsanden.

Torsdag och fredag innehöll mycket skogsturer för våra hästar, Private och Intouchable hann även med varsitt lättare jobb.

I lördags åkte Julian till Åby där det var breddloppsdag. Han hade två fina styrningar åt Hans Crebas och tackade genom att köra snyggt till seger tillsammans med hans Iyan Stardust. Detta var Julians första seger i Sverige i 7:e försöket. Länkar här nedan till segerintervjun med Julian.

Nästa vecka har vi alltså två hästar till start på Åby torsdag. Uppdaterar här inför start med lite kommentarer om hästarna.

En tanke på “Veckorapport v.11

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: