Veckorapport v. 10

Då var det dags för ytterligare en veckorapport. Denna veckan började lugnt med att alla hästarna fick jogga måndag, tisdag. Onsdag gick Intouchable, Impulse och Private jobb i djupsanden. Alla tre känns som att dom utvecklats bra i vinter och Intochable och Private hoppas vi snart kunna starta.

Tvååringarna Jamaica och Lovely fick bägge gå ett lättare rakbanejobb i onsdags, känns som två tidiga unghästar.

Tanken var att Eternity och Miss skulle få ett jobb i fredags då vi hade ägare på Eternity på plats, men efter att vi fick ett rejält snöoväder i torsdags var banorna omöjliga i fredags. Det fick helt enkelt bli ett joggingpass för tjejerna istället. Vi är glada över att ägarna kom för att hälsa på sin häst ändå, och samtidigt meddelade uppfödaren att Eternity blev storayster natten till i fredags. Grattis till ett fint stoföl efter Googoo Gaagaaa!

Denna veckan har även våra två nykastrerade fått börja jogga igång så smått efter att de har fått ta det lugnt en månad efter ingreppet.

Nu letar vi även sponsorer när vi håller på att förnya våra dressar, så är du (eller vet du någon) intresserad som skulle vilja synas tillsammans med oss, kontakta oss!

Hoppas ni alla haft en härlig helg! // Evelina

Foto på Eternity taget av Jacob Hellström

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: