Veckorapport v. 9

Denna veckan har våra fyra tvåårs ston fått börja gå lite snabbare farter på rundbanan. Alla fyra sköter sig bra och nu börjar en spännande tid tillsammans med dessa när de ska sänkas i tider. Våra två tvåårs valacker har fortfarande vila sedan de kastrerades men kommer nästa vecka återuppta träningen då de nu har läkt och återhämtat sig fint.

Intouchable har kommit in i en liten växtperiod och då börjar han att äta lite dåligt. Vi har därför låtit honom ta det lite lugnt denna veckan.

Private och Impulse har tränat på i djupsanden och bygger fina muskler inför framtiden, medans ”Harry” har joggat igång efter lite vila.

Vår treåring Ideal har varit på semester i två månader för att få tid till att i lugn och ro få växa i sin stora kropp. Nu är han tillbaka i sin box i stallet, men kommer få ta det lite lugnt ett tag till innan vi börjar förbereda honom inför debut. Detta är en stor fransk häst som behöver mycket tid för att växa i sin kropp, och vi kommer ge honom den tid han behöver.

I onsdags hade vi Kristofer ”fölet” Jakobsson från Åbytravet på besök för att snacka lite om min första tid här i Sverige som proffstränare. Spana gärna in YouTube klippet!

Ha det fint! //Evelina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: