Veckorapport v. 8

Äntligen är våren här på riktigt! Denna veckan har vi haft riktigt härligt väder med sol och upp mot 10 grader. Rundbanan är mitt uppe i tjällossning, men djupsanden och skogsvägarna är fantastiskt fina. I lördags gick Private Island och Intouchable Oradel ett jobb i djupsanden och i onsdags var de i skogen för ett intervallpass. Även Impulse fick ett intervallpass i skogen i onsdags.

Unghästarna har fått ut och jogga i skogen denna veckan, mycket att titta på de uppför sig fint.

I dag hade vi Eternity Rhyme’s ägare och uppfödare på besök. Han meddelade att det enbart finns två andelar kvar till salu i henne. Så är denna välstammade och snygga märr någon du funderar på att gå med i är det dags att slå till. Annars har vi två andra alternativ om du är sugen på att bli delägare i en häst i vårat härliga team, bara kika in under fliken ”Hästar till salu” för mer info!

Hoppas alla haft en underbar vecka så hörs vi igen nästa söndag!

Private och Impulse njuter utav vårsolen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: