Veckorapport v.7

Denna veckan började kallt. Måndag morgon visade termometern minus 21 grader! Vi fick sedan något varmare väder och tisdag samt onsdagen bjöd på rikligt med snö. Detta gjorde att vi hade fantastiska skogsvägar att träna hästarna på, både vi och hästarna njöt utav att få komma ut i skogen och pulsa i decemeterhög nysnö! I Fredags kom sen våren och vi fick plötsligt 5-6 plusgrader. Banan höll bra hela fredagen och vi kunde träna på. Dock släppte underlaget under lördagen och gjorde det besvärligt att träna. Vi joggade lite försiktigt men hoppas nu på att tjälen släpper snabbt och smärtfritt!

I övrigt har det varit en lugn vecka, Julian var på Örebro idag, söndag, och körde lopp åt Hans Crebas. Slutade trea efter en resa i rygg på ledaren. Blev en annorlunda tävlingsdag då banan inte höll och tävlingarna ställdes in efter tredje loppet (Julian körde lopp 3) Loppet skulle även startat med autostart, men bilen bara sladdade runt på banan och loppet fick startas med linjestart.

Hoppas ni haft en bra vecka! // Evelina

En tanke på “Veckorapport v.7

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: