Veckorapport v.6

Denna veckan startade vi vår första häst från stallet. 3 åriga Intouchable Oradel var det som skulle göra sin första start i livet. Tyvärr slutade det med galopp efter 50m när han blev alldeles för stressad bland hästarna. Vi testar lite ny utrustning och kommer åka in till Åbytravet för att träna lite med honom innan vi testar med ny start.

I onsdags var veterinären här och kastrerade våra två småhingstar. Nu får dom ta det lite lugnt i några veckor och läka ordentligt.

I lördags var det full fart i stallet. Fyra hästar tränade innan vår hovslagare Yoann Lagarde anlände för att sko och verka alla våra hästar. Under förmiddagen hade vi även besök från några utav delägarna till Jeu set et match, som kom förbi för att hälsa på sin häst och få en rundtur på gården.

Nästa vecka ser lugn ut och vi ser ut att få några plusgrader mot slutet på veckan, underbart!

Intouchable innan sin debut på tävlingsbanan

En tanke på “Veckorapport v.6

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: