Veckorapport v.4

Denna veckan har de sista unghästarna avslutat sin semester och fr.o.m. i lördags är alla igång och tränar igen. Nu kör vi på med mängdträning i en månad till innan ”allvaret” börjar för våra fina småttingar.

I fredags hade vi besök utav uppfödaren, samt delägare i tvååriga Lovely. Även Emma och Tobias som har haft hand om Lovely sommaren innan hon kom till oss var här för att hälsa på sin gamla sommarkompis. Kul att ni kom och hälsade på oss!

Igår, lördag, gick Intouchable Oradel och Private Island ett fint jobb och börjar närma sig debut.

Idag bänkaded vi oss i TV soffan hemma hos goda vänner (även hovslagare i teamet) för att kolla Prix d’Amerique. Vilker race! Grattis till alla runt den helt enastående Face Time Bourbon, vilken champion!

Ha det fint! / Evelina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: