Veckorapport vecka 3

Denna veckan har allt flutit på fint i stallet. Inga utflykter utan vi har bara varit hemma och tränat. Vädret har varit väldigt fram och tillbaka med snö och minusgrader ena timmen, för att regna och ha plusgrader nästa. Detta har gjort banorna lite jobbiga i mellan åt, men hela tiden körbara.

Intouchable Oradel har fått en lugn vecka efter sitt kval och allt verkar bra med honom. Vi tränar nu på för en eventuell debut i slutet på Februari.

De nyblivna tvååringarna i stallet turas åt att ha två veckors semester nu i Januari. Just nu är det Eternity Rhyme och Jamaica Island som är de två sista att njuta utav lite välförtjänt ledighet innan vi går in i en sista månad med grundläggande träning för småttingarna. Just nu tränar vi bara mängd med tvååringarna som alla joggar mellan 10-15km fyra gånger i veckan, med lite fartlekar inblandat.

Ha det fint / Evelina Månsson

Efter snöfall och innan regnskurar, när solen tittar fram, då är det helt fantastiskt att träna häst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: