Veckorapport vecka 2

Denna veckan har det varit full fart i stallet. Hästarna har tränat på en fin sommarbana trots att det har kommit både snö och regn, och sedan snö igen. Det tackar vi Therese för!

I torsdags var det dags för nyblivna 3 åringen Intouchable Oradel att för första gången åka till Åbytravet och gå sitt kvallopp. Han skötte sig utmärkt förutom en galopp efter ca 500m (på ren orutin) och kom i mål på 1.22,1. Nu väntar en lugn vecka för denna duktiga grabb innan vi tränar på inför hans debut på tävlingsovalen.

I fredags kväll fick vi besök utav poddaren Bengt Andersson som spelar in podden ”Utan Skygglappar”. Just nu ligger ett avsnitt ute på Spotify där vi i 45min samtalar om min väg till proffstränarlicensen och hur framtiden för mig och Julian ser ut. Har ni tid över, lyssna gärna genom att söka på ”Utan Skygglappar” på Spotify, avsnittet heter ”Evelina Månsson-har en plan”

I lördags hade vi besök först utav Eternity Rhyms ägare Max som var här för att ta sin häst på en joggingtur, och sedan ”Harrys” ägare Gerry. Gerry fyllde 80 år i onsdags så i lördags bjöd han alla på gården på tårta, fantastiskt god och vi i stallet gratulerar såklart!

Nästa vecka ser lugn ut på förhand och inget speciellt ligger inplanerat.

Mvh Evelina Månsson

3 årig Intouchable Oradel som i torsdags klarade sitt kval.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: